Q-railing

Inspiracija nerjavnega jekla. Inovativno in prilagodljivo.

Q-railing ograjni sistemi brez varjenja so inovativni in prilagodljivi. Naš obseg Q-railing izdelkov nam omogoča biti del konsistentnega sistema. Izdelki niso samo združljivi z vidika oblikovalskih načrtov, ampak so lahko združeni tudi v modularni obliki. To pomeni, da lahko dobavimo kompleten ograjni sistem za končno montažo ali, po predhodnem naročilu, posamezne komponente po vaši želji.

Vsi izdelki iz Q-railing ograjnega sistema so enostavni za montažo, saj omogočajo hitro sestavljanje. Podporne dele pritrdite z manjšo količino lepila ali z vijaki. Obe montažni metodi ponujata posebne ugodnosti. Montaža je hitra in čista, dodatni popravki niso potrebni.

Q-railing ograjni sistem pri načrtovanju ograje omogočajo popolno prilagodljivost vašim željam. Ne glede na vaše ideje pri načrtovanju ograjnega sistema, vam nudimo pomoč pri izbiri naših izdelkov. Za vsako stopnišče in teraso nudimo veliko rešitev.


Pregled ograjnih sistemov Q-railing

Katalog izdelkov Q-railing

Vse izdelke ograjnih sistemov Q-railing si lahko ogledate v PDF katalogu. V njem boste našli podrobne informacije, tehničnih lastnosti, dimenzije in druge tehnične specifikacije. Katalog si boste lahko tudi prenesli na svoj računalnik.
Odpri/prenesi katalog

Sodoben izgled in enostavna vgradnja.

Oglejte si video vsebine in se prepričajte o enostavni montaži ograjnega sistema Q-railing.

Q-railing EASY GLASS® PRO

Prikaz montaže.

Q-railing EASY GLASS® PRO

Montaža v manj kot 5 minutah.

Q-railing EASY GLASS® PRO
Enostavna montaža.
Montaža Q-railing nosilcev za steklo
Hitro in enostavno.

Pokličite nas, pošljite povpraševanje

Na telefonski številki 080 60 63 smo vsak dan od 7. do 17. ure na voljo za vaša vprašanja.
V kolikor ste veleprodajni kupec nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 200 49 30.  Za pomoč pri izbiri pravih materialov končnim kupcem smo dosegljivi na telefonski številki 01 200 49 65.
 
Vprašanja nam lahko zastavite tudi s pomočjo kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo.
Ukrepi za omejitev širitve korona virusa
 

V skladu z aktualnimi ukrepi za preprečevanje širjenja korona virusa tudi v MDM d.o.o. skrbimo za zaščito tako naših strank kot tudi naših zaposlenih.

Maloprodajna trgovina je odprta od ponedeljka do petka, med 7:00 in 17:00 uro.

Osebni prevzemi za poslovne partnerje so še vedno možni od 7.00 do 15.00 ure na podlagi predložene prevzemne številke in upoštevanjem splošnih navodil za preprečevanje okužbe s korona virusom (obvezna zaščita z masko v prostorih MDM in upoštevanje varnostne razdalje).

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na 080 60 63 ali na mailu info@mdm.si.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Pišite nam
V spletno trgovino