Orodja – Ročno in električno orodje

Ročno orodje UNIOR

Unior je širom sveta sinonim za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno ročno orodje. Zaradi zdaj že tradicionalne kakovosti je znamka ročnega orodja Unior priljubljena tako med poklicnimi kot med ljubiteljskimi mojstri.

V spletno trgovino

Električno orodje HITACHI

Hitachi orodje odlikuje pregovorna Japonska kvaliteta, vrhunski desing in ergonomičnost kar potrjuje veliko število priznanj in nagrad, (ki so jih prejeli po vsem svetu) ter zanesljivost in trpežnost. Garancija na električno in akumulatorsko orodje Hitachi je 12 mesecev z možnostjo podaljšanja na 36 mesecev.

V spletno trgovino

Električno orodje PERLES

Tradicija, ki je bila pred 80 leti začeta v Švici, se danes uspešno nadaljuje v Sloveniji. Perles, nekoč Iskra ERO, je blagovna znamka električnega ročnega orodja za profesionalno uporabo. Naše aktivnosti so usmerjene v razvoj in izdelavo nišnih artiklov za uporabo v gradbeni in kovinsko predelovalni industriji.
Z njimi našim uporabnikom ne ponujamo le orodja, temveč celovite rešitve.

V spletno trgovino

Električno orodje METABO

METABO izdeluje električna orodja za zahtevne uporabnike danes - tiste, ki hočejo biti prepričani, da bodo orodja lahko uporabljali tudi jutri. Visoki standardi, ki jih Metabo izpolnjuje, so ponesli dobro ime po vsem svetu. Tehnične inovacije, izjemno vzdržljivi materiali in sestavni deli z dolgo življenjsko dobo so nujno potrebni spremljevalci orodja METABO.

V spletno trgovino

Električno orodje MAKITA

MAKITA se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja za profesionalce po vsem svetu. V svetovnem merilu velja za največjega proizvajalca orodja, ki ga napajajo akumulatorji, prav tako pa v svojem programu ponuja električna in bencinska orodja. V svojem asortimanu kupcem ponuja orodja in pribor za različne vrste del. 

V spletno trgovino

Pokličite nas, pošljite povpraševanje

Na telefonski številki 080 60 63 smo vsak dan od 7. do 17. ure na voljo za vaša vprašanja in pomoč pri izbiri pravih materialov. Vprašanja nam lahko zastavite tudi s pomočjo kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo.

Pišite nam
V spletno trgovino