Orodja – Ročno in električno orodje

Ročno orodje UNIOR

Unior je širom sveta sinonim za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno ročno orodje. Zaradi zdaj že tradicionalne kakovosti je znamka ročnega orodja Unior priljubljena tako med poklicnimi kot med ljubiteljskimi mojstri.

V spletno trgovino

Električno orodje HITACHI

Hitachi orodje odlikuje pregovorna Japonska kvaliteta, vrhunski desing in ergonomičnost kar potrjuje veliko število priznanj in nagrad, (ki so jih prejeli po vsem svetu) ter zanesljivost in trpežnost. Garancija na električno in akumulatorsko orodje Hitachi je 12 mesecev z možnostjo podaljšanja na 36 mesecev.

V spletno trgovino

Električno orodje METABO

METABO izdeluje električna orodja za zahtevne uporabnike danes - tiste, ki hočejo biti prepričani, da bodo orodja lahko uporabljali tudi jutri. Visoki standardi, ki jih Metabo izpolnjuje, so ponesli dobro ime po vsem svetu. Tehnične inovacije, izjemno vzdržljivi materiali in sestavni deli z dolgo življenjsko dobo so nujno potrebni spremljevalci orodja METABO.

V spletno trgovino

Električno orodje MAKITA

MAKITA se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja za profesionalce po vsem svetu. V svetovnem merilu velja za največjega proizvajalca orodja, ki ga napajajo akumulatorji, prav tako pa v svojem programu ponuja električna in bencinska orodja. V svojem asortimanu kupcem ponuja orodja in pribor za različne vrste del. 

V spletno trgovino

Pokličite nas, pošljite povpraševanje

Na telefonski številki 080 60 63 smo vsak dan od 7. do 17. ure na voljo za vaša vprašanja.
V kolikor ste veleprodajni kupec nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 200 49 30.  Za pomoč pri izbiri pravih materialov končnim kupcem smo dosegljivi na telefonski številki 01 200 49 65.
 
Vprašanja nam lahko zastavite tudi s pomočjo kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo.
Ukrepi za omejitev širitve korona virusa
 

Zaradi povečanja stopnje tveganosti in širitve koronavirusa smo tudi v MDM d.o.o. sprejeli ukrepe za zaščito tako naših strank kot tudi naših zaposlenih.

Naša maloprodajna trgovina obratuje po prilagojenem delovnem času od 07.00 do 15.00, med 8.00 in 9.30 je obisk rezerviran za ranljive skupine.  

S 4.5. je omogočen osebni prevzem materiala, na podlagi predložene prevzemne številke in upoštevanjem splošnih navodil za preprečevanje okužbe s korona virusom (obvezna zaščita z masko v prostorih MDM in upoštevanje varnostne razdalje).
 

Vse dostave s strani MDM potekajo nemoteno, vsi veleprodajni kupci se seveda lahko obračate na vašega skrbnika oz. na naslov info@mdm.si

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Pišite nam
V spletno trgovino