Orbitalno varjenje

Horizontal_orbitalno varjenje 3__orbitalschweißen_mdm

100% kakovostni in ponovljivi zvari

Postopek orbitalnega varjenja nerjavnih materialov nam omogoča doseganje 100-odstotno ponovljive kakovosti zvarnega spoja. Obliko korena in temena ter barvo zvarnega spoja lahko dosežemo v zahtevanih tolerancah – brez jamic, udrtin, izboklin in mest, ki bi omogočala tvorbo škodljivih mikroorganizmov. Upravljanje orbitalnega varilnega stroja izvajajo A-testirani varilci

Orbitalno varjenje temelji na TIG postopku, katerega izvor je pulzni varilni tok. Med takšnim procesom varilec ne more neposredno vplivati na postopek varjenja, saj je le-ta mikroprocesorsko voden v zaprtem prostoru, imenovanem varilna glava. V tem smislu pred varjenjem sestavimo varilni program, ki zajema ključne parametre za popoln var. Sama nastavitev programa poteka glede na različna področja, skozi katera med procesom potuje volframova elektroda. Premer cevi je običajno razdeljen na štiri področja, znotraj katerih so parametri različni, zato da dosežemo pravilno prevaritev glede na obnašanje taline. Različne varilne parametre prilagajamo za vsako področje posebej.

Tehnične lastnosti

  • Varilni aparati: FRONIUS
  • Certifikati za varjenje: EN287-1, PED 97/23/EC, AD 2000 Markblatt HP3
  • Certifikat kontrole: EN ISO 3834 – part 2
  • Ostali certifikati: EN 1445, EN 1090-2
  • Ostale varilne priprave: vrtljiva varilna miza, čeljusti za posebno pritrjevanje, orbitalne čeljusti

Pokličite nas, pošljite povpraševanje

Na telefonski številki 080 60 63 smo vsak delovni dan od 7. do 17. ure na voljo za vaša vprašanja in pomoč pri izbiri pravih materialov. Vprašanja nam lahko zastavite tudi s pomočjo kontaktnega obrazca ali preko elektronske pošte. Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo.
Kontaktirajte nas
V spletno trgovino